Aktuális...

Nincsenek események

Naptár

Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

A médiából...

mediaklikk hu

IES-video

iesprez hu 168x126

Kisfilm

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Lengyelországban jártunk

130x150 ies logo1

Iskolánk nemzetközileg minősített oktatási intézmény. Ez napjainkban rendkívül fontos, hiszen a fejlett világ a globalizáció felé halad. Az országhatárok eltörlése folyamatban van...
Mindez szükségessé teszi a standardizációt azért, hogy az árucikkek és szolgáltatások minőségét mindenütt a világon egységes alapelvek, és követelmények alapján lehessen megítélni. Természetesen a nemzetközi standardokat a legfejlettebb országok állapítják meg, és elismerésüket a kevésbé fejlett országokban nagyon szigorú feltételekhez kötik.

A közép- és felsőfokú oktatás európai minősítő szervezete, amely az egész világra kiterjedő érvényű szakminősítést hitelesíti Európában, az International Education Society – IES. És éppen az IES európai irodája döntött úgy 2003 májusában, hogy iskolánk tanulmányi programja, szakmai, és eszközfelszereltség színvonala megfelel a nemzetközi standardnak, és így végzőseinknek kiadja a hazai érvényességű érettségi bizonyítvány mellett a nemzetközileg is elismert, és az egész világon érvényes, angol nyelvű certifikátumot is.

 Képregény

Ez pedig konkrétan azt jelenti, hogy iskolánk valamennyi végzős diákja, ha kéri, az iskola közvetítésével jogosult közvetlenül az IES európai irodáján keresztül megkapni azt a certifikátumot is, amely a világ minden országában tanúsítja az iskolánkon megszerzett szakképesítésének nemzetközileg elismert színvonalát.

Milyen értékű végzettséget garantál a mi iskolánk?

Elsősorban azt, hogy a hazai érvényességű érettségi bizonyítvány mellett az IES a mi érettségizőinknek is kiadja azt az angol nyelvű certifikátumot, amelyet az egész világon ismernek és elfogadnak, és amely mindenütt a világon garanciát jelent arra, hogy az iskolánkon szerzett szakképesítés azonos értékű bármely más fejlett országban, ugyancsak az IES által nemzetközileg garantált színvonalú iskolákban szerzett szakképesítéssel. Ez pedig a végzős diákjaink számára a lehetséges legjobb karrierlehetőségeket biztosítja. További karrierlehetőségeket rejt magában az is, hogy az IES valamennyi végzős diákunkról az adatbázisában nyilvántartja, és az Interneten a külföldi vállalkozók, vállalatok, és intézmények számára hozzáférhetővé teszi valamennyi certifikált diákunkról azokat az információkat, amelyek alapján a külföldi cégek, intézmények, és vállalatok bármikor megkereshetik végzőseinket kooperációs, vagy munkaajánlataikkal. Ez pedig a mai világban a karrier lehetőségének világviszonylatban is a legjobb, és jelenleg a leggyakrabban használt módszere. Az a tény, hogy iskolánknak sikerült a nemzetközileg elismert és értékelt iskolák közé kerülnie, rendkívüli büszkeséggel tölt el bennünket.

 IES - bemutató

Bátran állíthatjuk, hogy egyúttal beléptünk egy tágabb világba is, ahol most már szintén egyenrangú partnereknek tekintenek bennünket. Ez iskolánknak státuszt jelent, a diákjainknak pedig rangot ad. A zoboraljai és a szélesebb régió magyar ajkú lakosainak pedig, akik 25 év elmúltával ismét egy színvonalas, magyar tanítási nyelvű szakközépiskolában taníttathatják gyermekeiket, egy nagyon erős kapaszkodót jelent nemzeti létünk megtartásához. Ezen felül pedig iskolánk színvonalas, energikusan a jövőt megcélozó, nemzetközileg garantált, modern tanulmányi programjával a fiatal, felnövő, magyar ajkú nemzedékeknek megélhetési, és érvényesülési lehetőséget kínál és biztosít. Az a tény, hogy nemzetközileg certifikált iskola vagyunk, természetesen jelentősen megkönnyíti a más iskolákkal való sikeres és gyümölcsöző kapcsolatfelvétel és együttműködés lehetőségét nemzetközi szinten is, amitől az iskola további szakmai, és anyagi felemelkedését várjuk. Ez pedig óriási lehetőségeket kínál az iskola valamennyi jelenlegi diákja és minden olyan diák számára is, akik majd a közeljövőben döntik el további érvényesülésük sorsát úgy, hogy éppen a mi iskolánkat választják. S képzésünket most egy olyan új, korszerű szakirányzattal bővítjük, amely számos újfajta lehetőséggel ruházza fel idehaza, és határokon túl egyaránt.

ies rating cc tnAz iskolák minősítése különböző fokozatokba sorolással történik. Ezen a ranglétrán az intézmény emelkedhet, de vissza is süllyedhet. Nos, az IES 2013. május 13-án iskolánkat egy magasabb - CC - kategóriába sorolta, ami annyit jelent, hogy az évek során az itteni színvonal magasabb, ill. szigorúbb követelményeknek is eleget tesz. Mindez természetesen további felelősséget jelent intézményünk számára, melynek igyekszünk eleget tenni.link ora hu1 fnaptarcsengetes

 

 

banner_zobor

 

 TÁMOGATÁS:

 

Ma 2024. július 12., péntek, Izabella és Dalma napja van.
Holnap Jenő napja lesz.
Gratulálunk!
EJ 1

Ki van jelen

Oldalainkat 24 látogató böngészi

Támogatóink

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Rólunk írták

vaol logo5

Rólunk írták

Rólunk írták

Rólunk írták

Képek...

...rólunk, iskolánkról

Iskola P9090178 logo P9090179 logo P9090182 logo P9090184 logo P9090187 logo P9090192 logo P9090200 logo
P9090206 logo P9090209 logo P9090210 logo Kollégium Kollégium P9090214 logo P9090215 logo P9090225 logo
- Foto: Dömötör Ede -
Copyright © 2006-2024 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin