Pivoda Réka 2-szer lett a 2. legjobb versenyző sakkban

a XV. Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságon!


      2019 október végén Magyarországról, Kárpátaljáról, Vajdaságból, Felvidékről és Erdélyből érkező sakk-versenyzők a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokságon Székesfehérváron mérték össze tudásukat 15. alkalommal, amelyet hazánkban a komáromi elődöntő előzött meg.
      Iskolánkat, az Alsóbodoki Magyar Tannyelvű Magán-szakközépiskolát, az elsős Pivoda Réka képviselte mindkét helyszínen, ahol úgy az elődöntőben, mint a döntőben is a második legjobb sakkozó lett.

Az iskola minden diákja és pedagógusa Rékának szeretettel gratulál!

  

Több hazai és magyarországi pályázat nyertese, 2003 májusától az International Education Society (IES) által nemzetközileg minősített intézmény, az alapminősítést a 2004/2005-ös tanévben sikerült megemelnünk, ez egy rohamosan fejlődő és emelkedő színvonalat jelent! A 2004/2005-ös tanévben egy elnyert pályázat jóvoltából felnőttképzési programot indítunk az iskolánkon szaktárgyakként oktatott tárgyakból (vállalkozástan, könyvelés, adminisztráció és levelezés, informatika, kommunikáció, menedzselés). A 2004/2005-ös tanévben az idegen nyelvi írásbeli érettségi vizsgákon angol nyelvből iskolánk országos szinten - a középiskolák között – a legjobb eredményt tudhatja magáénak. A 2005-ös esztendő végén egy Eurouniós pályázatot nyújtottunk be „Vállalkozás a gyakorlatban - diákszemmel” címmel, amely diákjaink további szakmai és általános felkészültségét hivatott biztosítani. A pályázatot a minisztérium pozitívan bírálta el. A program azóta sikeresen megvalósult.

További eredményeink:

Bővebben...

erettsegi 002

A 2008/2009-es tanév érettségi vizsgáin iskolánk diákjai és pedagógusai ismét szép eredményekkel büszkélkedhetnek. A Nyitra megyében működő középiskolák eredményeinek összesítésében két tantárgyból is kiemelkedő teljesítmények születtek iskolánkon.

A Nyitra-megyei Tanügyi Hivatal minden évben érdeklődő figyelemmel kíséri a középiskolák életének egyik legjelentősebb eseményének, az érettségi vizsgáknak a lefolyását, s annak eredményeit. Ezekről részletes elemzést készít, s az őszi kerületi szintű igazgatói értekezleten beszámoló formájában nyilvánosságra hozza. A tavalyi tanévben ismét a kiemelt iskolák között szerepelt az Alsóbodoki Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola, mégpedig két tantárgy tekintetében is.

Bővebben...

2007. március 11-én, Budapesten, Esterházy János halálának 50. évfordulóján tartott emlékünnepségen vehette át iskolánk a megtisztelő Esterházy-emlékérmet.

Bővebben...Copyright © 2006-2020 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin