Kedves Esterházy János-tisztelő Iskolabarátok, Pedagógusok, Szülők, Diákok és Öregdiákok!

 

Az iskola vezetősége nevében fejezem ki köszönetemet, hogy elfogadták meghívásunkat a Szent Kereszt Felmagasztalása Kápolna felszentelését és Esterházy János végakarata teljesítését magában foglaló kegyeleti megemlékezésre.

Hálánkat fejezzük ki mindazon személyeknek, szervezetek, csoportok, kultúregyesületek vezetőinek és tagjainak, akik a magukkal hozott ünnepi lobogókkal, helyiségnévtábláikkal, népviseletükkel még emlékezetesebbé és felemelőbbé tették rendezvényünket.

Köszönjük a magukkal hozott koszorúkat, virágcsokrokat, mécseseket, melyek a sziklabarlang bejáratát díszítik.

Külön köszönöm azoknak a diákoknak az aktív részvételt, akik hozzájárultak a kegyeleti megemlékezésen kifejtett tevékenységükkel a sikeres rendezvényhez, név szerint: Bezányi Orsolyának, Dukony Noéminek, Krecsmer Raymondnak, Morvai Viktóriának, Ráczkó Viviennek, Tóth Angelikának, Zahorán Luciának és a Petőfi-ösztöndíjasunknak: Bodó Renátának!

 
 Hajtman Béla
iskolaigazgató           

Iskolánk 2000. szeptember 2-án nyitotta meg kapuit. Egy évig kihelyezett osztályként működött, majd 2001-ben jogalanyivá vált, azóta működik önálló oktatási intézményként. Teltek múltak az évek, s mára már egy nemzetközileg is elismert intézménnyé nőtte ki magát.

Bővebben...

Biztos vagyok benne, hogy a 9. évfolyam megkezdése óta mind gyakrabban foglalkoztat az a kérdés, hogy az alapiskola befejezése után milyen iskolatípuson, és hol folytathatod tanulmányaidat úgy, hogy választásod megfeleljen személyes elvárásodnak, és jövőbeni terveidnek.

Bővebben...

130x150 ies logo1

Iskolánk nemzetközileg minősített oktatási intézmény. Ez napjainkban rendkívül fontos, hiszen a fejlett világ a globalizáció felé halad. Az országhatárok eltörlése folyamatban van...
Mindez szükségessé teszi a standardizációt azért, hogy az árucikkek és szolgáltatások minőségét mindenütt a világon egységes alapelvek, és követelmények alapján lehessen megítélni. Természetesen a nemzetközi standardokat a legfejlettebb országok állapítják meg, és elismerésüket a kevésbé fejlett országokban nagyon szigorú feltételekhez kötik.

Bővebben...

illusztrációs fotó

Úgy gondolom, köztudott, hogy a fejlett országokban mindenütt a világon a társadalom legmegbecsültebb, és egyben legsikeresebb emberei közé a vállalkozók tartoznak...

Bővebben...Copyright © 2006-2017 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin