12017. május 22-23-án a harmadik évfolyam 3 diákja (Bezányi Orsolya, Dimitrov Péter, Krecsmer Raymond) szakmai gyakorlaton vett részt. A lehetőséget Kolon Község Önkormányzata és a Vinum de Colon Társulat ajánlotta fel. Diákjaink hosztesz - felszolgáló feladatkört láttak el a „Szent István Király Arany Borkehely - Zlatý vínny kalich kráľa Sv. Štefana“ elnevezésű fesztivál szakmai borkóstolóján. Az említett borversenybe a a zoboralji községek által szervezett borkóstolókon arany minősítést elért bormintákkal nevezhettek be a borosgazdák.

Bővebben...

Hozzánk is elért a május 1-i hangulat, ezért Balázs Mihály a Petőfi Sándor Program ösztöndíjasa táncházat szervezett az alsóbodoki szakközépiskolánkban.

Bővebben...

 

 Már kiskorom óta érdekel a szépségipar. Ebben az ágazatban tapasztalataimat és egyben sikereimet is a Felvidék Szépe szépségversenyen szereztem. IMG 8591Idén télen viszont egy modellversenyen szerettem volna helytállni. 

2016-ban a Supermodel of the year modell versenyt immáron 5. alkalommal rendezték meg. Ahogy az elmúlt években, idén is Marek Zoltán volt a verseny főszervezője. 

A verseny egy internetes jelentkezéssel kezdődött. Ezt követte egy "casting", amely november 26-án, Budapesten került megrendezésre a Deák Palota épületében. Sok ambícióval érkeztem a helyszínre. Nagyon kellemes társaságban történt a válogatás. A helyszínen sajnos nem tudtuk meg az eredményeket. Néhány nap múlva kaptuk az értesítést: 800 jelentkező közül beválasztottak a TOP 20 lány közé. Nagyon örültem a hírnek, boldogan meséltem barátaimnak. 

Elkezdtem a készülést, hiszen 1 hétre rá már be is költöztünk a felkészítő tábor helyszínére, a budapesti Aquaworld Resort 4 csillagos szállodájába. 

Ilyen eseményekkel persze együtt jár a kényelem is. Tehát a 3 napos tábor ideje alatt a hotel összes szolgáltatását igénybe vehettük. Természetesen, nem feledkeztünk meg a tábor lényegéről: nagyon jó programokon vettünk részt, mint például divatbemutatók, egész napos fotózások, ahol profi sminkesekkel és fodrászokkal dolgozhattunk együtt. Lehetőségünk volt neves divattervezőkkel találkoznunk. A tábor leteltével a csapatot megfelezték tehát csak 10-en juthattak tovább. Nagy örömömre az én nevem is elhangzott a Top 10 névsorában. Ránk további feladat várt. Mi már a december 9-i gálaestre gyakoroltunk, hogy a tartásunk, járásunk is méltó legyen eme nagy eseményre. A gálaest napja is hamar eljött. Már délutántól készülődtünk az estére, hogy minden hibátlan legyen. Öt divattervező által tervezett ruhában vonultunk fel. Az este végén különdíjasként végeztem a mezőnyben. Úgy érzem, elégedett lehetek. 

Persze, most az első a sikeres érettségi vizsgák, hisz ez a legfontosabb, de biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is szeretnék a szépségiparban tevékenykedni és további sikereket elérni.

 

  Pásztor Orsolya

[Képgaléria]

 

Tisztelt Megemlékező Közönség, Hölgyeim és Uraim, kedves Diákok!

A keresztény magyar politikus, akinek jelképes sírjánál most összegyűltünk, s akinek emlékére néhány szót nekem is mondanom adatik, 116 évvel ezelőtt született, és 60 évvel ezelőtt halt mártírhalált. A sors véletlene folytán mind születése, mind pedig halála márciusra, a magyar szabadság jelképes hónapjára esett.

Bővebben...

hangulatDecember ötödikén már mindenki érezte a karácsonyi hangulatot, így úgy döntöttünk, hogy ezt a hangulatot a kollégiumba is átvisszük.Délután a nevelő néni összehívta a kollégium apraja-nagyját, s karácsonyi hangulatot teremtettünk. A díszítés jól telt, karácsonyi zenét hallgatva aggattuk a díszeket a fára. :)

[Képgaléria]

 Copyright © 2006-2017 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.