klmv logo 80x80A 2015/2016-os tanévben harmadszor került meghirdetésre a Képességfejlesztő Levelező Matematika Verseny, melyre iskolánk tanulója is bejelentkezett...

A budapesti versenyszervezők nem titkolt szándéka a verseny meghirdetésével, hogy a vállalkozó szellemű diákok egy jó hangulatú verseny keretében ne csak megmérettessék, hanem gyarapítsák tudásukat és fejlesszék képességeiket. Célkitűzéseik közé tartozik továbbá a középiskolai tanulmányokra és a sikeres érettségi vizsgára való felkészülés segítése valamint a matematika, mint tudományág iránti érdeklődés felkeltése és a már megszerzett tudásanyag bővítése, megerősítése. Fontos cél - amiért mi is jelentkeztünk - az átlagos képességű és a matematika iránt érdeklődő diákoknak egyaránt lehetőséget biztosítani arra, hogy rendszeres munkával elmélyítsék matematikai ismereteiket.

A verseny 4 fordulós. Minden hónap 1. munkanapján megkapjuk a követező forduló feladatlapjait, majd a megadott határidőn belül elküldjük a megoldásokat. A verseny végső kiértékelése 2016 májusára várható.

Versenyzőnk:

  • Morvai Orsolya, 2. évfolyam

 Copyright © 2006-2023 Magyar Tannyelvű Magán-Szakközépiskola. Minden jog fenntartva.

Az oldal Firefox-ra optimalizált. Készítette: G-Kreativ Kapcsolat: Admin